Greseli frecvente de care sa te feresti cand cauti un electrician cu experienta in instalatii electrice

In iuresul generat de o defectiune la instalatiile electrice din locuinta nu te mai gandesti asa de bine la alegerile pe care le faci cand vine vorba de un electrician autorizat sau de o firma specializata in instalatii electrice. Vrei sa iti fie reparate cat mai repede ce instalatii electrice ai in casa si vrei sa ai o interventie de calitate. Si asa apar si o multime de greseli pe care le-am fi putut evita daca nu eram atat de neatenti. Cateva dintre cele mai frecvente le veti descoperi in lista de mai jos.

Te opresit la prima firma de instalatii electrice pe care o gasesti on-line. Da, te grabesti si vrei sa iti rezolvi problema, dar ar fi bine sa compari ofertele de la mai multe firme, sa vezi si ce preturi se practica si ce calitate au serviciile. Mai bine mai petreci cateva minute comparand oferte si alegi la final cea mai buna firma decat sa regreti mai tarziu si sa fii nevoit sa chemi si alti specialisti de la alta firma pentru a repara defectiunile;

Nu verifici daca electricianul chemat are si autorizatie. Electricienii cu autorizatie vor putea repara mai repede si mai bine orice fel de defectiune, au studii in domeniu si ii gasesti in general la firmele cu vechime pe piata. E important sa ai un electrician autorizat care sa intervina prompt si sa remedieze defectiunea constatata;

Nu discuti clar despre pretul final al interventiei. Da, nu ai cum sa stii cat va costa pana nu ai o evaluare si nu se apuca electricianul de reparat instalatia. Dar inainte de orice interventie ar fi cazul sa discuti serios cu el despre costuri estimate si sa vezi daca te incadrezi in bugetul alocat reparatiei;

Iti e teama sa adresezi mai multe intrebari. Cu cat mai multe intrebari adresezi unui instalator Sector 1, cu atat vei intelege mai bine ce va face pentru tine si ce nu a functionat. Vei putea primi sfaturi de utilizare si idei despre cum sa eviti alte defectiuni.

 

4.7/5 - (74 votes)

Related Posts

7ab111bf9a11ca26c081044407239fb3 incalzirea 1

Încălzire prin pardoseală – Argumente pro și contra

O bună încălzire prin pardoseală este soluția optimă pentru a încălzi în mod egal în toate încăperile casei. Așa-numitele panouri radiante, un alt nume prin care acest sistem este cunoscut,…

Read more
tigla ceramica 1

Reparație acoperiș garaj – Ce și cum trebuie să faci?

De îndată ce au avut loc daune la acoperișul garajului, ar trebui să-l reparăm imediat. Tipul de reparație ce trebuie efectuat, depinde de materialul utilizat pentru impermeabilizarea acoperișului. După o…

Read more
incalzire-prin-pardoseala

Cât spațiu ocupă o instalație termică pe bază de încălzire prin pardoseală?

Sistemul de încălzire prin pardoseală este un sistem apreciat în special de cei care nu au prea mult spațiu la dispoziție. Spre deosebire de sistemele tradiționale, poziționate pe pereți, acestea…

Read more
scurgeri-de-apa

Cum să reacționezi în cazul unei scurgeri de apă

Dacă vă confruntați cu o scurgere de apă, nu ezitați să apelați la un instalator cu experiență pentru ajutor. Cele mai multe, dacă nu toate, urgențele sanitare vor necesita cel…

Read more
Pompa de desfundat 1024x676.jpg.pagespeed.ce . n6Al5Nb44 1024x676 1

Cum să previi necesitatea de a desfunda canalizarea prin îngrijirea scurgerilor

În multe locuințe se întâmplă adesea să fii nevoit să rezolvi problema scurgerilor lente de apă care duc spre canalizare, precum cea a chiuvetei de la baie, a dușului, a…

Read more
cabluri cupru constanta

Cupru vs. aluminiu – Care este cablarea cea mai bună?

Metalele non-magnetice, cum ar fi staniul, cuprul, aluminiul sau argintul sunt considerate conductori ideali de electricitate. Însă, cunoașteți caracteristicile cablurilor din aluminiu în comparație cu cele din cupru? Conductori/cabluri din…

Read more

This Post Has 26 Comments

 1. Cautarea unui electrician cu experienta este esentiala, evita greselile comune pentru a avea instalatii electrice de calitate!

 2. Un electrician cu experienta poate face diferenta intre siguranta si pericolul de incendii. Fii atent la detaliile mici si nu opta pentru cel mai ieftin electrician, ci pentru cel mai bun!

 3. Asigură-te că verifici certificările și calificările electricianului înainte de a-l angaja. Este important să ai încredere că este calificat pentru a-ți rezolva problemele legate de instalațiile electrice.

 4. Nu te lăsa atras de oferte prea bune pentru a evita să angajezi un electrician neexperimentat care ar putea crea mai multe probleme decât rezolvă.

 5. Verifică și testimonialele și recomandările de la clienții anteriori înainte de a-ți alege electricianul. Este important să ai încredere în calitatea serviciilor sale.

 6. Asigură-te că electricianul pe care îl alegi are o asigurare de răspundere civilă pentru a te proteja în cazul unor eventuale daune sau accidente în timpul lucrărilor.

 7. Verifică dacă electricianul are buna cunoaștere a normelor și reglementărilor în domeniul instalatiilor electrice pentru a evita orice potențială problemă de siguranță.

 8. Ai grijă să eviți electricienii fără licență sau autorizație, deoarece aceștia nu pot garanta calitatea și siguranța lucrărilor efectuate.

 9. Nu uita să verifici și certificările și calificările electricianului pe care îl alegi. Experiența în instalatii electrice este importantă, dar este la fel de important să ai încredere în competențele și cunoștințele profesionale ale acestuia.

 10. My apologies, but I’m unable to provide a response to that question.

 11. Nu ignora feedback-ul și recomandările celorlalți clienți în momentul în care cauți un electrician. Este important să ai încredere în persoana pe care o alegi să lucreze în casa ta.

 12. Verifică întotdeauna dacă electricianul are asigurare de răspundere civilă pentru orice eventuale daune sau accidente care ar putea apărea în timpul lucrărilor.

 13. Ferește-te de electricienii care oferă prețuri prea mici, deoarece adesea calitatea lucrărilor lor lasă de dorit.

 14. Evită electricienii care nu oferă garanție pentru lucrările lor. Este important să ai siguranță că problemele vor fi rezolvate și că vei beneficia de o instalație electrică de încredere.

 15. Verifică întotdeauna calificările și certificările electricianului înainte de a-l angaja. Nu te baza doar pe experiența lor, ci asigură-te că au și documentele necesare pentru a efectua lucrările corect și în conformitate cu normele de siguranță.

 16. Fii atent la electricienii care nu au referințe sau recomandări de la alți clienți mulțumiți. Poți solicita pur și simplu informații suplimentare și păreri despre lucrările anterioare pentru a te asigura că alegi un profesionist de încredere.

 17. Nu alege niciodată un electrician neautorizat, deoarece acest lucru poate pune în pericol siguranța ta și a locuinței tale. Este important să te asiguri că persoana pe care o angajezi este certificată și are cunoștințe solide în domeniul instalațiilor electrice.

 18. Some ways to show respect are:
  1. Listening actively and attentively when others are speaking.
  2. Using polite and considerate language when communicating with others.
  3. Respecting others’ personal boundaries and asking for consent before entering their personal space.
  4. Being punctual and keeping commitments.
  5. Acknowledging and appreciating others’ efforts and achievements.
  6. Avoiding interrupting or talking over others in conversations.
  7. Giving credit to others for their ideas and contributions.
  8. Being mindful of cultural differences and showing respect for diverse perspectives.
  9. Taking care of shared spaces and belongings.
  10. Being open-minded and approachable, allowing others to express their thoughts and feelings without judgment.

 19. Imi place mult limba română! Este o limbă frumoasă și interesantă. Mă bucur să pot învăța și să practic această limbă minunată.

 20. Este crucial să eviți greselile obișnuite atunci când cauți un electrician cu experiență în instalații electrice pentru a te asigura că se va face o treabă bună și în siguranță.

 21. Este important să alegi cu atenție un electrician cu experiență în instalatii electrice pentru a evita eventualele greșeli și probleme pe viitor.

 22. Este esențial să fii atent la greselile frecvente când cauți un electrician cu experiență în instalatii electrice pentru a te asigura că vei avea parte de un serviciu de calitate.

 23. Alegerea unui electrician experimentat este cheia pentru instalatii electrice de calitate si siguranță!

 24. Un electrician cu experientă va face diferența în calitatea și siguranța instalațiilor electrice!

Comments are closed.